כרטיסים לכדורגל בלונדון, הכל על משחקי כדורגל בלונדון – מדריך מלא
מחפשים כרטיסים לכדורגל בלונדון? אתם לא לבד. אלפי ישראלים נוסעים בכל שנה לראות משחקי כדורגל בלונדון, באנגליה או בכלל באירופה. חבילות כדורגל ספרדי, כרטיסים לכדורגל בלונדון וגם מקומות מרכזיים פחות, כמו חבילות לליברפול, הן עסק יקר. כמה עולים כרטיסים לכדורגל בלונדון, מה היעדים החמים וכיצד אפשר לשלם פחות? אם אתם בשלים לרכוש כרטיסים – לחצו כאן
באוגוסט האחרון נקלענו במסגרת חופשת הקיץ ללונדון. מכיוון שיש מספר גדול של קבוצות כדורגל בלונדון, בירור קל על כרטיסים לכדורגל בלונדון, העלה שאנו מגיעים בדיוק למחזור הראשון של הפרמייר ליג ובעיר מתקיימים לא פחות מ-3 משחקי כדורגל בלונדון של הליגה הטובה בעולם (כן כן, חובבי כדורגל ספרדי, איטלקי או הליגה השישית בעולם). זו נראתה הזדמנות מעולה לקחת את הילדים למשחק ראשון בחו”ל ולכן יצאנו לבירור של עלויות כרטיסים לכדורגל בלונדון.
כרטיסים לכדורגל בלונדון במחיר שפוי
האופציה האטרקטיבית ביותר של כרטיסים למשחקי כדורגל בלונדון – ארסנל מול ליברפול, מה שגם בדיאבד התגלה כמשחק ענק, עם 4:3 של ליברפול, ירד מהפרק, בשל המחירים השערורייתים באיצטדיון האמירויות של ארסנל. בכלל, המחירים של כרטיסים לכדורגל בלונדון נחשבים ליקרים, אבל ארסנל מצליחה לבלוט מעל כולם, גם בעידן הקפיטליזם החזירי, ומחיר כרטיס למקום סביר עמד על 250 פאונד, או בעברית – 3,750 לאב ושני בניו, לא כולל נקניקיה, רכבת וצ’יפס.
משחקי כדורגל בלונדון – אפשרויות רבות ומגוונות
בסופו של דבר נמצאה אופציה – משחק צנוע יותר, קריסטל פאלאס הלונדונית מול ווסט ברומיץ’, אבל המחיר ל-3 נפשות, עמד על שליש ממחיר של כרטיס בודד לאמירויות – כ-75 פאונד בלבד, עבור כרטיסים למשחקי כדורגל בלונדון, כולל רכישת כרטיס חבר באתר המועדון, שצרף אותנו למועדון האוהדים שמקפיד לשלוח עדכונים על הנשרים ואפילו שלח לנו חבילת שי בדואר, לישראל. המשחק, אגב, היה מן הסתם פחות מרשים – 1:0 לאורחים, אבל האווירה הנפלאה של אוהדים אנגלים באצטדיון מלא שמעודדים ושרים כל המשחק,היתה חוויה מוצלחת מאוד למשפחה. בכלל, האווירה במגרש ובדרך אליו, לעתים חשובה יותר מהמשחק עצמו ולמדנו שאפשר למצוא משחקי כדורגל בלונדון, מבלי לאבד את תקציב הטיול כולו.
זה גם אחד היתרונות הגדולים של חבילות כדורגל בלונדון, יותר אולי מכל מקום אחר בעולם: מבחר עצום. בלונדון משחקות 4 קבוצות גדולות ומוכרות, כל אחת עם אצטדיון מרשים: טוטנהאם, ארסנל, צ’לסי ווסטהאם.
בנוסף להן, פועלות עוד מספר קבוצות בעיר, כמו קריסטל פאלאס, אבל גם פולהאם, מילוול, צ’רלטון אתלטיק, וימבלדון, קווינס פארק ריינג’רס ועוד, כך שתמיד תוכלו למצוא משחק, וגם אם לא מדובר במשחק העונה – האווירה תהיה תמיד מקסימה וחוויה שתשאר אתכם לכל החיים.

איך קונים כרטיס למשחק כדורגל בלונדון ובכלל
השאלה איך קונים כרטיס למשחק כדורגל בלונדון, או בכלל באנגליה ומעבר לים, היא שאלה חשובה מאוד, כדי להמנע מאי נעימות גדולה. בראשית הדרך, תיירי הספורט רכשו את הכרטיסים ממספר סוכנויות נסיעות שהתמחו בנושא. כיום, כמעט כל חברת תיירות מחזיקה גם מחלקת ספורט ואירועים. היתרון ברכישה דרכם הוא שיש כלפי מי לבוא בטענות אם הכרטיס לא סופק, או לא היה דומה למה שהובטח – לדוגמה, מקום מאחורי השער, במקום באמצע המגרש. במקרים כאלה, לרוב הכרטיסים יסופקו לכם בארץ היעד, בבית המלון.
אפשרות נוספת היא מספר אתרי רכישות כרטיסים, חלקם אתרים גדולים ומוכרים בעולם, כמו טיקטינגו . האתר מציע גם משלוח של הכרטיסים לארץ, או לבית המלון בו תתארחו. לעתים ניתן להדפיס גם כרטיס בבית ולהגיע איתו למגרש.
הדרך השלישית, כמו במקרה של קריסטל פאלאס, היא לרכוש דרך אתר המועדון. במקרה כזה, לרוב הכרטיסים יהיו זולים יותר משמעותית. קבוצות רבות מאפשרות כיום לרכוש באתר, או שהן מפנות למפיץ מורשה שלהן. כך, כרטיס למשחק שמינית גמר ליגת האלופות באיצטדיונה של אתלטיקו מדריד, עלה פחות מ-100 יורו, מחיר נמוך משמעותית ממה שהיינו משלמים במגרשים אחרים, רובם עם חווית צפיה מוצלחת פחות. גם קבוצות רבות בליגה איטלקית וגם באנגליה – למעט הגדולות, מאפשרות לרכוש בצורה כזו.
דרך אחרונה, מסוכנת מעט, היא פשוט להגיע לאצטדיון או למשרד הכרטיסים בעיר המשחק ולרכוש שם כרטיסים – במחיר מחירון נקוב. לרוב, אפשר יהיה למצוא גם בעלי כרטיסים שמנסים להפטר מכרטיס ברגע האחרון.
במקרה של כרטיסים לכדורגל בלונדון, ניתן לבדוק במשרדי הכרטיסים בעיר, אבל המחירים לא יהיו לרוב אטרקטיביים. כמובן שלמשחקים החשובים והמבוקשים יותר, גם המחירים – של ספסרים או אנשים פרטיים, יהיה בהתאם. באחת הנסיעות הראשונות שלנו, במהלך משחקי היורו שהתקיימו בפורטוגל, החזקנו בכרטיסים למשחק רבע הגמר בין פורטוגל לאנגליה. אלפי אנגלים ללא כרטיס פשטו על העיר – כמקובל וחלקם התחננו לכרטיס והיו מוכנים לשלם עבורו אלפי יורו.
מחיר הכרטיס למשחק תלוי ביריבות
הכלל פה, כמו גם באתרים, שככל שמדובר בקבוצה קטנה יותר, יש יותר מלאי וגם המחיר עשוי להיות נמוך יותר. לדוגמה, במקרה של כרטיסים למשחקי כדורגל בלונדון וגם במקומות אחרים, רכישת 3 כרטיסים צמודים ל-3 חברים, עלולה להתברר כקשה ויקרה. כמובן שככל שאתם בוחרים ביעד פחות “מבוקש”, למשל, משחק ליגה רגיל, מול משחק ליגת אלופות, או משחק כדורגל של קבוצה צנועה יותר, מול קבוצה שרצה לאליפות, מרבית הסיכויים שתשלמו פחות.
כך, מי שהחלום שלו לצפות בברצלונה ולא חשוב לו המשחק (או מי היריבה בליגה) יוכל להשיג חבילה זולה של 500 או 600 יורו בלבד לאדם, הכוללת טיסה ישירה לברצלונה, לינה של 3 לילות במלון ברמת 3 כוכבים וכרטיס כניסה למשחק. כשמדובר על “הקלאסיקו” בין ברצלונה וריאל מדריד – שגם לה אוהדים רבים בישראל, המחירים גבוהים משמעותית. בישראל משווקים חבילה לקלאסיקו אשר ייערך במדריד, באפריל 2017, כולל טיסה ישירה, אירוח של 3 לילות במלון 4 כוכבים, העברות וכרטיס כניסה למשחק בקטגוריה 3 (מאחורי השער) , תמורת 1249 יורו לאדם בחדר זוגי.
חבילות כדורגל ספרדי – לא חייבים ברצלונה

כמו במקרה של כרטיסים למשחקי כדורגל בלונדון, גם מחירי חבילות כדורגל ספרדי יכולות להשתנות לפי הקבוצות. כרטיסים לברצלונה או לריאל מדריד יהיו לרוב שערורייתיים, בעיקר ברכישה מראש, אם כי לברצלונה – אם לא בוחרים במשחק גדול, אפשר לרוב לרכוש כרטיס בעיר במחיר סביר. אבל, אם אתם בוחרים במגרשים וקבוצות אחרות – כמו אתלטיקו מדריד, ולנסיה וכו’, אפשר להשיג חבילות כדורגל ספרדי במחירים סבירים מאוד – כלומר פחות מ-100 יורו לכרטיס.
תיירות הספורט היא ענף גדל בישראל, שמשרת בעיקר גברים, חובבי ספורט, שמוכנים להפרד מאלפי שקלים עבור כרטיס למשחק כדורגל. באירועים גדולים אפשר לראות מאות ואלפי ישראלים ואת האווירה אפשר להרגיש כבר בישראל, כאשר לעתים חברות התיירות מוציאות צ’ארטרים ייעודיים כדי לעמוד בביקוש.
אבל, הלקח מהסיפור שהבאנו כאן הוא שלא חייבים לשלם תמיד מחירים מופקעים. בנוסף, לא תמיד חייבים לרכוש חבילות מלאות ומניסיון אישי – נסיעת כדורגל היא לא רק כדורגל. כדאי לסוע למקומות שנעים להסתובב בהם ואפילו לשכור רכב ולצאת מעט לטיולים באיזור בין המשחקים.
לעיתים הבחירה בחבילה מובנית היא משתלמת וכדאית ולעיתים הזמנה בנפרד של טיסה, מלון וכרטיס למשחק היא המשתלמת.